Safari Park Jr.

SmartGames
Valmiina valokuvaan! SmartGames Safari Park Jr -lastenpelissä seikkaillaan villieläinpuistossa. Liikuttele eläimet paikoilleen valokuvaa varten, mutta muista ettei leijona pidä vedestä, norsu ei osaa kiivetä ja kirahvi on liian korkea kulkeakseen oksien alta. SmartGames Safari Park Jr -lastenpeli on suloinen oppimispeli, joka on samalla lelu. Ratkaise 60 hauskaa haastetta tai leiki luovasti!

Lapsen ensimmäinen logiikkapeli
Pelaa tai leiki luovasti!
60 erilaista haastetta
Kehittää hahmottamista ja ongelmanratkaisutaitoja
Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille
Tuotekoodi: SG042
Varastossa
alv 24 %
32,90 €

Kuvaus

SmartGames Safari Park -lastenpeli on samalla lelu! Söpöt eläimet tarvitsevat apuasi, jotta ne ovat oikeilla paikoilla valokuvaa varten. Muistathan, että leijona ei pidä vedestä, kömpelö norsu ei voi kiivetä kiville eikä kirahvi mahdu kulkemaan puiden alta. Suloinen oppimispeli on samalla lelu! Opi muotoja sekä käsitteitä kuten vasen, oikea, edessä ja takana. Lajittele muotoja ja seuraa reittejä. Oletko valmis oppimaan ja pitämään hauskaa?

Pienemmät lapset voivat leikkiä hahmoilla ja etsiä muotoja sekä reittejä pelilaudalta. Haastekortit ja peliohjeet on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille.

1: Valitse haaste ja poista eläimet pelilaudalta. Haastekortin “valokuvassa” on yksi tai useampi eläin tietyssä paikassa.
2: Lisää kuvassa olevat eläimet pelilaudalle ja siirrä ne oikeaan paikkaan.
3: Olet ratkaissut haasteen, kun muodostamasi asetelma vastaa haasteen ”valokuvaa”.

Lapset voivat tarvita aikuisen apua ratkaistessaan haasteita. Voit auttaa lasta kysymällä kysymyksiä: Mitä eläimiä tässä haasteessa tarvitaan? Mihin tämä eläin laitetaan? Kumman puolen sateenkaaresta näet? Onko eläin sen edessä vai takana? 

  • Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille
  • Sisältö: kolmiulotteinen pelilauta, leijona, norsu ja kaksi kirahvia sekä peliohjeet
  • Pakkauksen mitat: 29 x 24 x 7,5 cm