Tietosuojaseloste

 

Oy Pulmapuoti Ab (jäljempänä Pulmapuoti) suojaa yksityisyyttäsi. Haluamme sinun tuntevan olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia nettisivujemme kautta. Täältä saat tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietoja, jotka annat meille ostoksesi yhteydessä ja mitä laillisia oikeuksia sinulla on. Alta löydät lisätietoja siitä, miten ja miksi käsittelemme henkilötietojasi. Alla kuvataan, mitä oikeuksia sinulla on vaikuttaa tapaan, jolla tietojasi käsitellään.

Rekisterinpitäjä

Oy Pulmapuoti Ab
Palosaarentie 19, 65200 Vaasa
Y-tunnus: 0956270-4
Sähköpostiosoite: order@pulmapuoti.fi

 

Henkilötietojen käsittely

Pulmapuoti on vastuussa seuraavien henkilötietojen käsittelystä:

-          Nimi ja osoite.

-          Puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

-          Maksutiedot, tilaustiedot ja tilaushistoria.

-          Yhteydenotossa käytetty kieli.

-          Tietoja ostotapahtumista kaupassa tai verkkosivuston kautta. Eli tiedot kuiteista, tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

Näiden tietojen käsittelyyn kuuluu esimerkiksi tilauksen toimittamiseen vaadittava varastointi, käyttö, siirto ja luovuttaminen.

Henkilötiedot Pulmapuodin verkkosivustolla käynneistä sisältävät seuraavat:

-          IP-osoite.

-          Käyttäjätunnus ja asiakkaan tunniste.

-          Evästeet (Cookies).

-          Maantieteellinen sijainti.

-          Ostotapahtumatiedot, esimerkiksi verkkopankki tai Mobile-Pay.

Huomaa, että Pulmapuoti ei anna maksua koskevia tietoja, kuten tilitietoja tai kortin numeroa.

 

Miksi tarvitsemme henkilötietoja, kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero?

Osa annetuista henkilötiedoista on tarpeen esimerkiksi:

-          Hallinnoi ostojasi ja tilauksiasi.

-          Kommunikoi kanssasi oston yhteydessä esimerkiksi lähettämällä tilausvahvistus ja antamalla sinulle tietoa tilauksesi etenemisestä ja toimituksesta.

-          Anna Pulmapuodille mahdollisuus lähettää ostoksesi jälkeen seurantasähköposti, jossa kehotetaan esimerkiksi arvioimaan tuote ja antamaan palautetta tuotteesta.

-          Lähetä markkinointikampanjoita ja tietoa tuotteistamme, kilpailuistamme ja tapahtumistamme esimerkiksi sähköpostitse. Voit vastustaa markkinointia milloin tahansa.

-          Auttaa sinua asiakaspalveluasioissa ja täyttää lakisääteiset velvoitteet, kuten peruuttamisoikeus, reklamaatiot ja noudattaa kirjanpitolakia.

 

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Henkilötietojasi käsittelevät ensisijaisesti Sloyd ja kumppanimme, joiden tehtävät edellyttävät näiden tietojen käsittelyä. Salassapitovelvollisuus koskee henkilötietoja käsitteleviä henkilöitä.

-          Toimivien IT-järjestelmien ja liiketoiminnan tehokkaan toiminnan varmistamiseksi henkilötietosi jaetaan IT-toimittajiemme kanssa. IT-toimittajiemme kanssa jaettavat henkilötiedot tehdään, jotta he voivat puolestaan ​​täyttää velvoitteensa meitä kohtaan.

-          Maksusi hallinnoimiseksi jaamme henkilötietosi maksupalveluntarjoajalle. Jos päätät maksaa laskulla, maksupalveluntarjoaja voi jakaa henkilötietosi luottotietoyhtiöille taloudellisen tilanteen arvioimiseksi.

-          Jotta voimme toimittaa tilauksesi ja käsitellä palautukset, jaamme henkilötietosi liikenteenharjoittajan kanssa.

-          Henkilötietojasi jaetaan ulkopuolisille kumppaneille, jotka auttavat meitä hallinnoimaan markkinointiamme digitaalisten kanavien kautta.

 

Henkilötiedot EU:n/ETA:n ulkopuolella

Emme jaa tietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolelle, ellet tee tilausta EU:n/ETA:n ulkopuolelta. Näissä tapauksissa jaamme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi lähetyksesi toimittamisesta vastaavien kuljetusyritysten kanssa.

 

Miten voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn?

Sinulla on tietosuojalainsäädännön mukaisesti oikeus vaikuttaa siihen, miten henkilötietojasi käsitellään.

-          Sinulla on oikeus peruuttaa osia henkilötietojesi käsittelyä koskevasta suostumuksesta.

-          Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä markkinointitarkoituksiin, kuten uutiskirjeisiin ja räätälöityyn markkinointiin. Sinulla on oikeus päättää olla vastaanottamatta uutiskirjeitä ja peruuttaa uutiskirjeiden tilaus milloin tahansa.

-          Sinulla on oikeus tietää, miten käsittelemme henkilötietojasi, mihin tarkoitukseen ja kuinka kauan henkilötietoja säilytetään. Sinulla on oikeus saada kopio käsittelemistämme henkilötiedoista.

-          Sinulla on oikeus oikaista ja täydentää virheellisiä ja puutteellisia henkilötietoja.

-          Sinulla on oikeus pyytää Pulmapuotia poistamaan henkilötietosi sillä ehdolla, että henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty, ja sillä ehdolla, että niiden tallentamiseen ei ole muuta laillista perustetta.

-          Sinulla on oikeus valittaa Pulmapuodille tai toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos epäilet, että oikeuksiasi on loukattu. Valitukset toimitetaan siihen EU/ETA-maahan, jossa asut, työskentelet tai jossa rikkomus tapahtui.

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Kun suostumus henkilötietojesi käsittelyyn peruutetaan, henkilötietojesi käsittely lakkaa. Ota yhteyttä Pulmapuodiin, jos haluat korjata tai peruuttaa henkilötietojen tallennuksen.

 

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Tietojen käsittelyajat ovat rajoitettuja ja sisältävät vain tarvittavat tiedot kulloiseenkin tarkoitukseen. Käsittelyajat ja niiden kriteerit selitetään alla.

-          Asiakkaiden ostotietoja säilytetään yleensä viisi vuotta.

-          Palaute- ja valitusasioiden käsittelyyn tarvittavat tiedot sekä oikeudellisia vaateita koskevia tietoja säilytetään asian käsittelyn edellyttämän ajan ja säilytetään yleensä enintään viisi vuotta.

-          Tilikauteen liittyviä tietoja, mukaan lukien ostotapahtumat, tavaran palautus tai laskutus, käsitellään kuuden vuoden ajan tilikauden päättymisestä kirjanpitolaissa säädetystä ajankohdasta lukien.

-          Perintään liittyviä tietoja säilytetään keskimäärin neljä vuotta keruun perinnän jälkeen.

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin niitä tarvitaan velvollisuuksien täyttämiseksi sinua kohtaan asiakkaana ja suhteessa siihen, mitä kuluttaja- ja kirjanpitolaissa säädetään.

 

Onko sinulla kysyttävää tietosuojakäytännöstämme?

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat tietoa toteuttamistamme suojatoimenpiteistä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen order@pulmapuoti.fi tai soita numeroon +358 (0)40 056 7616 Löydät meidät myös osoitteesta Palosaarentie 19, 65200 Vaasa, Suomi.