Cats & Boxes

SmartGames
Lätt? Knappast! SmartGames Cats and Boxes är ett roligt och utmanande logikspel med 60 olika utmaningar. Kan du gömma alla katter i lådorna genom att flytta bitarna en i taget?

60 utmaningar från lätt till svårt.
Åldersrekommendation +7 år.
Tack vare sin praktiska förvaringslösning passar den även som resespel.
Produktkod: SG450
I lager
Moms 24 %
24,50 €

Produktbeskrivning

Katter älskar lådor! SmartGames Cats and Boxes är ett roligt pusselspel där du måste gömma alla katter i lådorna! Flytta bitarna en efter en och göm katterna i kartongerna en efter en. Lösningen kan hittas steg för steg. Det roliga logikspelet passar både barn och vuxna. Trots det söta katt-temat är detta smarta spel en utmaning nog även för de som har spelat många pusselspel.

När spelet är över förvandlas spelplanen till en praktisk förvaringslåda. Spelet passar även utmärkt som resespel, eftersom delarna förvaras under locket. Roliga saker att göra för barn på bilresor, på tåget eller på flyget.

Som alla SmartGames smarta spel utvecklar även Cats & Boxes logiskt tänkande och planering. Spelet utvecklar också koncentrationen och är ett utmärkt inlärningsspel för exempelvis skolbarn. Genom att lösa 60 mer utmanande uppgifter kommer din fantasi och problemlösningsförmåga att tränas. Kan du lösa även de mest utmanande uppgifterna?