Squirrels Go Nuts

SmartGames
Talvi on tulossa! Voitko auttaa oravia varastoimaan pähkinänsä? SmartGames Squirrels Go Nuts on liukupalapeli, jossa on 60 pulmapähkinää.

SmartGames-logiikkapeli liukupalapeli-idealla
60 haastetta helposta vaikeaan
Ikäsuositus yli 6-vuotiaille
Soveltuu kätevän säilytysratkaisunsa ansiosta myös matkapeliksi
Tuotekoodi: SG425
Varastossa
alv 24 %
24,50 €

Kuvaus

SQUIRRELS GO NUTS ON HAUSKA LIUKUPALAPELI SULOISELLA ORAVATEEMALLA

SmartGames Squirrels Go Nuts -pelissä tavoitteena on liu’uttaa oravia pelilaudalla niin, että ne saavat pudotettua pähkinät koloihin. Helpoimmissa tehtävissä on kolme oravaa, joita liu'utetaan pelilaudalla niin, että kaikki kolme oravaa saavat pähkinänsä piiloon. Kun tehtävät vaikeutuvat, mukaan tulee neljäs orava. Tehtävä on ratkaistu, kun kaikki pelissä mukana olevat oravat ovat saaneet piilotettua pähkinät koloihin. 

Älä pudota pähkinöitä liian aikaisin väärään koloon! Joissakin haasteissa oravien tulee pudottaa pähkinät koloihin juuri tietyssä järjestyksessä. SmartGames Squirrels Go Nuts -pelissä riittää haastetta koko perheelle! Voit ratkaista haasteita yksin tai yhdessä kaverin kanssa. 


Pelin päätyttyä pelilauta muuntuu käteväksi säilytysrasiaksi. Peli sopii loistavasti myös matkapeliksi, sillä osat pysyvät tallessa pelin sisällä. 

SMARTGAMES-LOGIIKKAPELIT SOPIVAT KOKO PERHEELLE

Kuten kaikki SmartGames -älypelit myös SmartGames Squirrels Go Nuts -logiikkapeli kehittää loogista ajattelua ja suunnitelmallisuutta. Peli kehittää myös keskittymiskykyä ja on erinomainen oppimispeli esimerkiksi koululaisille. 60 toinen toistaan haastavampaa tehtävää ratkaistessa hahmotuskyky ja ongelmanratkaisutaidot saavat harjoitusta. Saatko sinä ratkaistua kaikista haastavimmat tehtävät, jotka vaativat useita kymmeniä siirtoja ennen kuin kaikki pähkinät ovat piilossa? 

 

  • Peli sisältää 60 haastetta viidessä eri vaikeustasossa.
  • Ikäsuositus: yli  6-vuotiaille.
  • Sisältö: pelilauta ja kansi, neljä oravaa, viisi pähkinää, haastekirja ratkaisuineen ja peliohjeet.
  • Pelilaudan mitat: 15 x 15 x 2 cm.
  • Pakkauksen mitat: 17,5 x 24 x 4,5 cm.