Squirrels Go Nuts

SmartGames
Vintern kommer! Hjälp ekorrarna att lagra sina nötter! SmartGames Squirrels Go Nuts är ett glidande pusselspel med 60 olika pussel.

60 utmaningar från lätt till svår.
Åldersrekommendation för över 6 år.
Tack vare sin praktiska förvaringslösning passar den även som resespel.
Produktkod: SG425
I lager
Moms 24 %
24,50 €

Produktbeskrivning

SQUIRRELS GO NUTS ÄR ETT KUL BRÄDSPEL MED ETT  EKORRETEMA

I SmartGames Squirrels Go Nuts är målet att skjuta ekorrarna på spelplanen så att de tappar nötterna i hålen. De enklaste uppgifterna innebär att tre ekorrar glider över brädet så att alla tre ekorrarna kan gömma sina nötter. När uppgifterna blir svåra kommer en fjärde ekorre. Uppgiften är löst när alla ekorrar i spelet har lyckats gömma nötterna i hålen.

Sätt inte nötterna i fel hål för tidigt! I vissa utmaningar måste ekorrarna släppa nötterna i hålen i en viss ordning. SmartGames Squirrels Go Nuts har tillräckligt med utmaningar för hela familjen! Du kan lösa utmaningar ensam eller tillsammans med en vän.


När spelet är över förvandlas spelplanen till en praktisk förvaringslåda. Spelet är även bra som ett resespel, då delarna lagras inuti spelet.

SMARTGAMES LOGIC-SPEL ÄR LÄMPLIGT FÖR HELA FAMILJEN

Som alla SmartGames smarta spel utvecklar SmartGames Squirrels Go Nuts logikspel logiskt tänkande och planering. Spelet utvecklar också koncentrationen och är ett utmärkt inlärningsspel för exempelvis skolbarn. Genom att lösa 60 utmanande uppgifter kommer din fantasi och problemlösningsförmåga att tränas. Kan du lösa de mest utmanande uppgifterna som kräver dussintals drag innan alla nötter är gömda?

 

  • Spelet innehåller 60 utmaningar i fem olika svårighetsgrader.
  • Åldersrekommendation: för över 6 år.
  • Innehåll: spelplan och omslag, fyra ekorrar, fem nötter, utmaningsbok med lösningar och spelinstruktioner.
  • Spelplanens mått: 15 x 15 x 2 cm.
  • Förpackningens mått: 17,5 x 24 x 4,5 cm.